Verwijdering Permanente Make-up (PMU)

Tatoeage verwijderen PicoSure

Vaak wordt gedacht dat wenkbrauwen die gezet zijn met Permanente Make-up tijdelijk zijn en dat deze in de loop der jaren vanzelf verdwijnen. In de praktijk blijkt echter dat de inkt nooit volledig uit zichzelf verdwijnt. Wanneer u af wil van uw permanente wenkbrauwen, dan biedt een laserbehandeling uitkomst. Bij Laser A | Tattoo Removal zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van oude of foutief gezette PMU. Wij maken hierbij gebruik van de nieuwste lasertechniek namelijk de PicoWay.

FDA - Approved

De PicoWay laser is de eerste laser welke door de FDA in Amerika is goedgekeurd voor de verwijdering hiervan. Oudere lasers (Q-Switched Nd-YAG, Robijn, Alexandrite) zorgde vaak voor permanent haarverlies vanwege de thermische reactie in de huid. De PicoWay is een laser die werkt op basis van een akoestische reactie. Er vind dus bijna geen warmte ontwikkeling meer in de huid plaats waardoor de FDA de PicoWay geschikt heeft bevonden voor het veilig verwijderen van PMU, zonder het bij-effect van permanent haarvlies.

Aantal behandelingen

Het gemiddelde aantal behandeling, voor het verwijderen van PMU, ligt met de PicoWay tussen de 2-5 behandelingen. Dit getal betreft slechts een gemiddelde. Helaas kunnen wij van tevoren nooit exact voorspellen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit komt doordat er verschillende factoren zijn die een rol spelen in de snelheid waarmee PMU verwijdert. Voorbeelden hiervan zijn: de diepte van de PMU, leeftijd van PMU, huidtype en de hoeveelheid PMU. Vanwege al deze variabele factoren kan het aantal behandelingen per persoon sterk kan variëren.

Ook de kleur die is gebruikt speelt een belangrijke rol. PMU pigmenten met een donkere ondertoon (zoals zwart en grijs) zijn over het algemeen gemakkelijker te verwijderen dan PMU pigmenten met een rode ondertoon (bruin). Rode pigment kunnen tijdens een behandeling eerst gaan oxideren, waarbij de PMU donkerder zal kleuren. Deze donkere kleur zal dan weer met verdere behandeling vervaagd moeten worden.

Prijs

Prijs per behandeling: 105 euro
Een behandeling met de PicoWay kan elke 6 tot 8 weken plaats vinden.

Afspraak maken

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit voor een gratis intake. Indien gewenst kunt u direct na de intake behandeld worden, dit is echter niet verplicht. Voor het maken van een afspraak kunt u klikken op de onderstaande link.

Indien u liever per mail, telefonisch op per whatsapp een afspraak zou willen maken, dan kan dat via onderstaande gegegens.
E-mail: contact@lasera.nl

Algemeen nummer: 085 004 3391